Cantilever House

Cantilever House

The cantilever house is a natural consequence not of the specific site, but of the slope of the mountain. A consequence not of the specific location of the sun but of the need of it. The consequence of not having a specific user but sensitive and cultivated people.

Commune by the Great Wall

Stand:
  • C93
The Commune by the Great Wall offers guests an 'architectural' and cultural experience. It is a private collection of living contemporary Chinese and Asian architecture designed by 12 Asian architects...The Commune by the Great Wall offers guests an 'architectural' and cultural experience. It is a private collection of living contemporary Chinese and Asian architecture designed by 12 Asian architects, set in a shared landscape where modernism and tradition blend together. It also has a private access to the unrestored part of the Great Wall.More

We use cookies to operate this website and to improve its usability. Full details of what cookies are, why we use them and how you can manage them can be found by reading our Privacy & Cookies page. Please note that by using this site you are consenting to the use of cookies.